2009. december 14., hétfő

Karácsonyi vásár - sült kolbász


Budapest, Vörösmarty tér

Köszönöm a szép estét Dórinak és Szabolcsnak! A következő napokban még szeretnék képeket mutatni Nektek a karácsonyi vásárból. Régi álmom, hogy ott fotózzak. Kérlek segítsetek, hogy melyik kép jó, illetve melyik csak egy sima kattintás. Az utómunkára is szívesen veszek javaslatokat. Nem tudom ezt például mennyire tartjátok egyedinek. Nem tudom láttatok-e már valakitől hasonlót. Ebben is várnám a véleményeteket!

Ja, és debütált az új fix 50-esem! Jó barátok leszünk úgy érzem! :)

8 megjegyzés:

  1. Érdekes hangulat, jó ötlet itt fotózni. Nekem a kép alja hiányzik, illetve kusza kicsit a kompozíció. (Például a belógó fogóeszköz elég esetlen így.
    A téma különösen kedves nekem, hisz nagyon szeretem a sültkolbit. :) Gyerekkoromban a sarki hentes előtt elsétálván mindíg visszafordultam kicsit beleszaglászni a levegőbe. :) Úgyhogy csak folytasd légyszi. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm János! Nagyon hasznos a véleményed! Ma még elfogult vagyok, mert régi álmom valósult meg a vásárban való fotózással, ill. az új szerzeménnyel fotózhattam. :) Bennem is van egy olyan érzés is, amit megfogalmaztál (elkapkodott kompozíció). Próbálkozom még! :) Rengeteg téma van kint a téren! Érdemes elsétálni arrafelé és megkóstolni a forralt bort is a kolbász után! A fényképezőgépet is érdemes vinni! Az értékeitekre viszont vigyázzatok! Sok a zsebes állítólag. Nekem szerencsére nincs rossz tapasztalatom. Folytatjuk! :)

    VálaszTörlés
  3. Most hogy mar leirtak ...elottem azt nem reszletezem... de mindenkepp hangulatos foto szinte erzem a kolbasz illatat..

    VálaszTörlés
  4. Valaha láttam már hasonló vásárban készült képeket, de hivatkozást nem tudok adni. :)
    Én is készítettem anno, még a jó öreg Sonyval, a karácsonyi vásáron a Vörösmartyn. Mert nekem is nagy vágyam volt, igazából azóta is, mert azok kevésbé mondhatóak kiforrottnak, mondhatni egyáltalán nem azok és így a kiváncsiság bennem maradt, mit tudnék kihozni belőle, az ottani hangulatból, pillanatokból :) Viszont azóta sem jutottam el, ahogy idén sem fogok, úgyhogy légszíves helyettem is. :) (a képről János elmondta, de érdemes ezzel a gőzölgő-sülő témával foglalkozni. :)

    VálaszTörlés
  5. Én lehet, hogy nemes egyszerűséggel levágnám a jobb oldalát, mert a fotó alanya és a gőz találkozása nagyon jó hatást eredményez, de ahogy János írta fentebb, kicsit zavaró a háttér, elvonja a figyelmet. Péter, gőzölj nekünk még párat! :o)

    VálaszTörlés
  6. Keriatti: köszi szépen! üdv itt! gyere máskor is!

    Zsuzsi: a fenébe, azt hittem én fotóztam először a karácsonyi vásárban. na, mindegy! :) azért kívánom, hogy juss el. ha nem is fotózni, egy kis forralt borra. :)

    Szabolcs: köszi szépen, igazad van! megpróbálok még majd gőzölni. csak meg ne unjátok! :)

    VálaszTörlés
  7. Mehetőnk máskor is, amíg tart a vásár, most még egay kis hóeséssel is lehetne nehezíteni a pályát.
    Kicsit elfogult vagyok, de nekem nagyon tetszenek a képek. Hangulat ezerrel. Felesleges bármibe is belekötni itt.

    Az 50-esed amúgy bír Téged szerintem - én, avagy az optikák lélekbúvára már csak tudom :))

    Köszi skacok a klassz kis estét:)

    VálaszTörlés
  8. Dóri: köszi a véleményt! részemről is mehetünk még fotózni. Én minden nap ott vagyok a környéken! :) Én is bírom az ötvenesem és szerintem ő is engem. :)

    VálaszTörlés