2009. december 12., szombat

Ablakok





Somogyvámos, 2008. nyara

Az elsőt már lehetett látni az Arénán. Némi HDR-esítéssel próbáltam feljavítani (remélem nem estem túlzásba). A második eddig a fiókban kallódott. Egyszerű ablakos fotók.

6 megjegyzés:

  1. A HDR jó dolog, ha nem esnek túlzásba vele, vagy túlzásba esnek, de annak célja van. Szerintem ez a kép HDR szempontból korrekt. Az említett arénán rengeteg elképesztően rossz HDR képet látni. A téma tetszik. Olyan kompozíciód nincs, ahol alúról csak az ég van a háttér nélkül? Ja, és ugyanez ff-ben? ;)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm János! Van még pár változata a képnek. Olyan, amilyet említettél nincs. A készültek között véleményem szerint ez lett a legjobb. Anno a fekete-fehér verzióval is próbálkoztam, de nem voltam elégedett vele. Vagyis magammal. Akkor még kevesebb gyakorlatom volt az ff konverzióban. Köszönöm a tippet, hideg téli estéken meg fogom próbálni hátha a mostani tudásommal többet ki tudok hozni a képből.

    A HDR-t egyébként ritkán használom. Ezt a képet szerettem volna feljavítani és ebben a formában megőrizni az utókornak, ezért nyúltam hozzá.

    VálaszTörlés
  3. tök jó az a fenti ablak, én is ff-ben képzelném el

    VálaszTörlés
  4. Juice: köszönöm szépen az ff változatod is, hogy megcsináltad! nagyon szuper lett! tényleg úgy az igazi. elképzelhető, hogy hamarosan fel is teszem, de lehet majd csak később. attól függően, hogy milyen képeket tudok Nektek mutatni. ha nem lesznek értékelhető új képeim, akkor már nyomom is fel! köszi!!!

    VálaszTörlés