2009. december 17., csütörtök

Fogpiszkáló

11 megjegyzés:

  1. Elgyengülök ennyi kolbitól. :) Szerintem ez eddig a legjobb a sorozatból. A férfiú is jó a képhez alkatilag.

    VálaszTörlés
  2. János: köszönöm szépen a véleményed! Örültem ennek a képnek. Jó volt nézni az urat, ahogy dolgozott. Hozta-vitte a kolbászokat, kaparta az odaégett zsírt. Közben legalább hárman fotóztuk. :)

    VálaszTörlés
  3. És hányan vásároltak? Mert én csak lestem, amikor tavaly nyáron a Lánchídnál egy szabadtéri rendezvényen megláttam az árakat. A sarki étteremével vetekedett, és bár van hangulata az Akadémia előtt elrágcsálni egy recsegőst, de azért mégiscsak más egy középkategóriás étterem. :)

    VálaszTörlés
  4. A konyhában sűl a fasírozott, én tőle két ajtón túl, egyhe fokhagymás illatok, és nézem ezt a remek fotót. Ez az első ilyen élményem!
    Valódi illatos fotó. Még az egy fontos adat: 10:56p ugye a pavloviról nem kell írnom?:)))
    Nagyon élethű színek, én teljesen ott vagyok, meg oda!:)))

    VálaszTörlés
  5. János: azért voltak vásárlók is. bár az biztos, hogy nem az ilyen rendezvényeken mérik legolcsóbban a kaját.

    Főfüge: nagyon örülök, hogy átment a hangulat és tetszik a Pentax képminőség. Remélem finom volt a fasírt. :) Gyere máskor is, hátha tudok még újabb élményekkel szolgálni.

    VálaszTörlés
  6. Nagggyon jó feelingje van a képnek, a mester koncentrációja ott az éterben, és szinte érzem, ahogy a kolbi zsírt fröcsköl a fogaim alatt:)

    VálaszTörlés
  7. Hú de éhes vagyok :) Szerintem is az eddigi legjobb.

    VálaszTörlés
  8. Nekem is tetszik ez a sorozat szerintem az osses kep jo ugy ahogy van,es tenyleg ezektol a fotoktol megehezik az ember.Szerintem elerted veluk a kello hatast!
    Megyek harapok is valamit...

    VálaszTörlés
  9. Köszi szépen, Zoli! Örülök, hogy tetszik! Én is harapok valamit. :)

    VálaszTörlés