2009. december 19., szombat

Belvárosi tél

7 megjegyzés:

  1. Gyúrd még, mert ez jó ötlet. Remek és szokatlan hangulatokat kaphatsz el.
    Készülök vásárolni valami jobbfajta kompaktot (valószínűleg mikro 4/3 lesz belőle), és akkor már csak akaraterő kell kimenni ebben a tré időben kicsit lődözni. :)

    VálaszTörlés
  2. úúú a fenébe most lebuktam, hogy még fent vagyok :D

    VálaszTörlés
  3. János: úgy érted az utómunkával kellene még foglalkozni, mert ez így még nem tökéletes vagy hogy próbálkozzak még hasonló képekkel, mert lehet ennél jobb képet is fogok tudni készíteni? Szeretnék még egy képet feltenni ugyaninnen.

    A kisgép jó ötlet! A nagy hóesésben kicsit én is féltettem szeretett Pentaxomat. A kép készítésekor konkrétan minden felöl esett a hó az arcomba. :) Szerencsére a váz időjárásálló, az a kis 50mm-es objektív az elején meg éppenhogy csak kilóg a vázból. Reménykedtem és kockáztattam. :)

    Juice: köszi! most pedig alvás! reggel korán indulunk fotózni! :)))

    VálaszTörlés
  4. A PS munka nekem megfelelő, inkább magával a felvétellel kapcsolatban van némi hiányérzetem. (Fejből kinövő villanyoszlop és enyhe életlenség terén.) Meg ha valami jó, akkor abból bármennyit szívesen néz az ember.

    VálaszTörlés
  5. Egy kis jobbralépéssel talán lehetett volna a János által írtakat kiküszöbölni. De nagyon hangulatos, kedvemre való, tessék sok utcafotót készíteni! :)

    VálaszTörlés
  6. János: Tökéletesen igazad van! A villanyoszlop nekem most fel sem tűnt. Szégyellem is kicsit. Annyira elvarázsolt a lámpák és a hóesés hangulata. Régebben több időt szántam egy-egy kép megítélésére, utómunkájára. Vissza kellene térnem ahhoz. Bár itt a blogon meg az a jó, hogy a Ti segítségetekkel még jobban sikerül megítélni a kép "értékét", hasznos tanácsokat kapok. Máris teszek fel egy másik képet ugyaninnen. Köszönöm szépen a véleményed! Építő és ez nagyon jó!

    Zsuzsi: Neked is nagyon köszönöm! Igazad van, lépdelnem kellett volna. Meg is tettem. És nem mentegetőzni akarok, mert amiket írtok azok tények. De akkor ott olyan hóesés volt, hogy behúzódtam egy ablakmélyedésbe, ahol kevésbé esett az arcomba minden. Az élességet is talán a hóesés zavarta meg vagy bénáztam. :)) Igyekszem további kedvedre való utcafotókat készíteni. Mert ami Neked tetszik, az nekem is. :)

    VálaszTörlés