2009. november 13., péntek

Szentendrei hosszú árnyékok






A képeket juice-nak ajánlom sok szeretettel. Merthogy régóta hív "turisztkodni" Szentendrére, aztán most végül egyedül mentem. Nehogy azt higgye, hogy nem megyünk, mert megyünk! :)

Az első kép javításában pedig Zsuzsi segített! Nagyon köszönöm! Úgyhogy ezt a képet Neki is ajánlom! Juice csak nem haragszik meg. :)

10 megjegyzés:

  1. Háháhá :) nem gond, remélem is, hogy megyünk!

    VálaszTörlés
  2. Szépek a képek, az alsó különösen tetszik. Tónusvilág, perspektíva mind nagyon rendben van.

    Off: Péter, lenne egy kérdésem is. Látom, hogyha a képeket nagyra nyitom, nálad egy szép előugró ablakban jelenik meg. Én meg kezdő blogger vagyok és nem tudom így megcsinálni, de nagyon szeretném. Tudsz segíteni ebben?

    VálaszTörlés
  3. Üdv, az alsó tényleg nagyon jó!
    :)

    VálaszTörlés
  4. Zsuzsi: örülök! és köszi sokadszorra is a segítséget! :)

    János: köszönöm szépen a véleményed és örülök, hogy a látogatók között üdvözölhetlek! Nem találtam meg az elérhetőséged, ezért flickr-en küldtem egy levelet kép megjelenítés ügyében. Ide is leírnám, hogy én is Várday Béla kolléga Úrtól :) kaptam az információkat. Úgyhogy én csak továbbítottam azt.

    Béla: nagyon köszönöm, örülök, hogy tetszik! Remélem nem gond, hogy Jánosnak továbbítottam a Tőled kapott információkat kép megjelenítés ügyben. Mindenütt megemlítem, hogy Téged illet a hálálkodás! ;)

    VálaszTörlés
  5. Köszi Péter a segítséget, az utolsó képemnél meg is csináltam. Működik a dolog, de persze egy darabig kerestem a dolgokat, főleg a végén azt a "-h"-t. :D

    VálaszTörlés
  6. Szinte látom juice sátáni kacaját:DDD

    VálaszTörlés
  7. Szépek lettek, a második különösen tetszik!

    VálaszTörlés
  8. a beautiful light and
    shadow play

    VálaszTörlés