2009. november 4., szerda

Pécsi József Fotográfiai Szakkönyvtár

Ha szeretsz fotózni, szeretsz fotós könyveket olvasni vagy fotós albumokat nézegetni, szeretnél egy olyan könyvtárba beiratkozni, ahol akárhova nyúlsz minden a fotózásról szól, Téged is vár a Pécsi József Fotográfiai Szakkönyvtár a Mai Manó Házban. A beiratkozás ingyenes!

Ha felkeltettem az érdeklődésed, olvasd el
az itt található interjút Baki Lászlóval, a könyvtár vezetőjével és rögtön képben leszel.

Én már tag vagyok, ezért jó szívvel ajánlom másoknak is. Azt olvastam a cikkben, hogy a könyvtár célja a látogatók számának növelése. Gondoltam, hogy kicsit én is hozzájárulok ehhez azzal, hogy megreklámozom annak a néhány embernek, aki a blogomra téved. :)

3 megjegyzés:

  1. Köszönjük szépen a kedvcsinálót, cserébe csináltam egy kis forgalmat Neked, Twitteren megosztottam a bejegyzésedet, utólagos engedelmeddel (a Mai Manó Ház is olvassa). Legközelebb sörözés helyett oda is beülhetnénk, a könyvtárban még nem voltam.

    VálaszTörlés
  2. Szabolcs: én köszönöm magam és a könyvtár nevében! :) felhatalmazlak, hogy bármilyen tartalmat amit itt használsz, nyugodtan továbbíts, felhasználj!

    Találka helyszínének mondjuk nem jó a könyvtár, mert csendben kell lenni, hogy másokat ne zavarjunk (vagy akkor meg kell tanulnunk a jelbeszédet :)). De jövő héten megbeszéljük és egyik este ellátogathatunk közösen. Este 7-ig nyitva vannak.

    VálaszTörlés