2009. november 29., vasárnap

Ötvenhatosok tere



14 megjegyzés:

  1. közelebbi kép is van?
    Igaz abban nem lenne benne a nap :)

    VálaszTörlés
  2. Juice: Ez volt a maximum, amit akkor ki tudtam komponálni magamból. Sokáig le se generáltam a jpg-eket a raw-ból, mert nem gondolom túl nagy számnak. Igen, a napot szerettem volna belevenni a kompozícióba, a neten 1000 példányban fellelhető kompozíciót meg nem akartam erőltetni. Kb. ez volt a tervem. Ilyen eccerű lett a végeredmény. Gondoltam azért itt elfér a blogon. :)

    köszi mindkettőtöknek, hogy megnéztétek.

    VálaszTörlés
  3. Szép az ellenfényben csillogó kő, a hosszú árnyékok, de azért én nem teljesen vagyok velük kibékülve (most pont én mondom, jaj), de szerintem Te is tudod, nem is kell mondani. Ha van, idő, kedv, inspiráció, találsz Te jobb kompozíciót is és jó volt látni képet Tőled. :)

    VálaszTörlés
  4. Elmondtak előttem mindent, nem nagyon tudok hozzátenni semmit. Nem rosszak ezek aképek, csak szerintem tudnál azért jobbat is. :)
    Zsuzsal nagyon egyetértek, hogy jó végre képet is látni itt. ;)

    VálaszTörlés
  5. Zsuzsi, János: nagyon szépen köszönöm az építő kritikátokat Nektek is! Egyetértek Veletek abban, hogy ezek nem azok a képek, amiket érdemes feltenni véleményeztetni mondjuk az Arénára, mert távol állnak a jó képtől. Ebben megerősítettetek! Örülök, hogy elmondjátok a véleményeteket! Számítok rá a későbbiekben is!

    Fogok még feltenni ide olyan képeket, amiket nem tartok túl nagy számnak, de szeretném, ha napló jelleggel bekerülnének a blogra, hogy adott időszakban milyen képeket sikerült készíteni. Azért is, mert volt már olyan, hogy én nem tartottam sokra egy képem, másnak viszont tetszett. Úgyhogy van bennem egyfajta kíváncsiság is, hogy vajon ki mit gondol.

    Másrészt mert igazatok van, sok a szöveg a blogon és jó lenne képeket is feltenni időnként. Most éppen ilyeneket sikerült. :)

    VálaszTörlés
  6. Visszajötem ide és megállapítottam, hogy a fene a kapkodós fajtámat. Bocs az elütésekért. :(
    Az 1. és 2. szakasz rám is vonatkozik. Teljesen egyetértek velük. :)

    VálaszTörlés
  7. Én is vagyok a bloggal..napló jelleggel mindig felkerül egy-két kép az aktuális termésből, mégha nem is gondolom hű de nagy képnek ami épp készült. :)

    VálaszTörlés
  8. Sejtelmes hangulatvilágú, érdekes képek, melyeket sokáig kell nézegetni ahhoz, hogy megnyíljanak a szemlélőjük előtt. Éppen ezért tetszenek oly' nagyon!!
    Szívből gratulálok!!

    VálaszTörlés
  9. Rakoca: köszi. örülök, ha tetszik! bár olvashatod feljebb, hogy azért nem tartom egy nagy számnak.

    VálaszTörlés
  10. Nem mindig az a legkedvesebb képünk, ami a legjobb;)

    VálaszTörlés
  11. párszor próbálkoztam én is ezen a helyen,de jó kép sosem sikerült.
    ezek nagyon jók!

    VálaszTörlés
  12. köszi szépen, Csaba! örülök ha tetszik! remélem lesznek ezek még jobbak is!

    VálaszTörlés