2009. november 29., vasárnap

Inspiráció 2009.11.29

Zsuzsi blogjára mindig érdemes ellátogatni. Egyrészt, mert szeretem a hangulatos, ízlésesen komponált, kivitelezett képeit, másrészt mert mindig van valami érdekes az "oldalsávban". Például szorgalmasan frissíti az aktuális fotó kiállítások listáját, a tévében éppen látható fotós vonatkozású filmek, műsorok ajánlóját. Ez volt Zsuzsi blogjának reklámja és egy kis "kárpótlás" Neki, mert számára nem lesz újdonság a mai ajánlatom. Ugyanis egy Nála felfedezett fotós munkáit ajánlom figyelmetekbe. :)

Stanko Abadzic horvát fotós képeit nagy élmény számomra is végignézni. És ha már kettőnknek tetszik, akkor Nektek is érdemes egy próbát tenni. :)

2 megjegyzés:

  1. :) De jó, van menedzserem! A marketingmunkát ezentúl Rád bízom :)
    Örülök, hogy valaki figyeli az oldalsávot, jól jön a visszajelzés. Köszi a kárpótlást. :)

    Abadzic-ot Főfügének köszönhetjük, a honlapot Ő mutatta be a LátóKör (http://lato-kor.blog.hu/) tagjainak én csak "átvettem". :)

    VálaszTörlés
  2. Naná, hogy figyelem az oldalsávot! :) Legszívesebben minden fotósnak kötelező napi rutinná tenném, hogy átböngéssze! :) Örömmel marketingelem a blogod! ;) Emlékszem én is mennyire megörültem, amikor először láttam a képeid az Arénán. Hátha másnak mondjuk pont én hívom fel a figyelmét Rád és a képeidre.

    Akkor Főfügének is nagyon köszönöm, hogy megosztotta ezeket a csodás képeket! Látod, annak ellenére, hogy én is nézem a Látókör blogját, ott nem vettem észre. Sosem lehet tudni, hogy valamely információ milyen úton jut el máshoz. A jó dolgokat minden lehető fórumon hirdetni kell! ;)

    VálaszTörlés