2009. október 19., hétfő

Ősz a Hortobágyon

Egyszerű turista fotók (nem volt lehetőség kivárni a megfelelő fényeket, pillanatokat). Azért hátha tetszik valakinek. Nekem nagy élmény volt hosszú idő után újra a természetben.

7 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik, ahogy átpréselted a monitoromon az őszt, a maga fakóságában, magányában, és mégis valahogy a nyár utolsó életjeleként. Tetszenek a képek! (Nem is tudtam, hogy lent jártál a Hortobágyon!)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon állat! Szeretem ezt a vidéket, most meg ráadásul vonulak a darvak is (5.kép???), érdemes megnézni.

  VálaszTörlés
 3. de jó újra képeket látni Tőled!
  a marhahajcsáros kép nagyon tetszik, jó az az ostorcsattanós pillanat :)

  VálaszTörlés
 4. A fényekkel nem volt szerencséd, pedig nagyon ígéretesek ezek a képek, és tényleg jó újra látni Tőled képeket. Az ostorcsattanós is, de a loholó kutyás is, a hajló fás/madárvonulós is tetszik.

  VálaszTörlés
 5. köszönöm a lelkesedést. szombaton voltam megnézni a daruvonulást. két éve már voltam, de annyira tetszett, hogy idén is visszatértem. most viszont valóban nem voltak olyan jó fények, nem volt olyan jó az időjárás és nem szálltak olyan közel a madarak. ennek ellenére nagyon jó volt.

  még nem tudom mikor láttok legközelebb fotókat. habár vannak publikálatlanok, de olyanok, amiket akárki lőhetett volna. 0 kreativitás, 0 egyediség.

  de majd jól kiéheztetlek ismét Benneteket, aztán majd megint ilyen lelkesek lesztek. ez a stratégia! folytatjuk az idézetekkel. :)))

  VálaszTörlés
 6. Jó hangulatú képek lettek. (Az időjárás sajnos nem mindig igazodik az igényeinkhez, pedig milyen jó lenne...)
  A tikos kép mellett az ostoros lett még kedvencem:)

  VálaszTörlés
 7. Judit: de jó, hogy itt jártál! köszi!

  VálaszTörlés