2009. szeptember 22., kedd

Az ablakmoshow - ff képekÖrülnék, ha megírnátok melyik tetszik, melyik nem. Vagy ha esetleg valamelyiket vágnátok, módosítanátok.

8 megjegyzés:

 1. Nekem a második az egyik kedvencem, bár nem tudom miért.
  A többi sem rossz. :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem az utolsó jön be leginkább.
  Ha nem cropp, hanem leméretezés, akkor érdemes lenne esetleg ezt a részletet kivágnim és megnézni, hogy a háttérben lévő alakat (akinek az árnyéka van az előtérben) kicsit kiemelni, mintha mgérintené a saját kezét.
  http://img169.imageshack.us/img169/1553/zsakaiablakmoso.jpg

  VálaszTörlés
 3. ügyin vágtál, nekem is a második a kedvenc az utolsóval vetekedve :)

  VálaszTörlés
 4. Nekem az utolsó előtti. Szerintem az a legjobban szerkesztett. Gondolom a négyzetesek, mind vágottak! :)) Egyébként mindegyik tetszik, de talán az első egy kicsit túl direkt, a többihez viszonyítva. Szó ami szó jó kis sorozat!
  Gratulálok: Laci

  VálaszTörlés
 5. Nekem a harmadik mert olyan mintha a saját árnyéká(t)val nézné,beszélne és az utolsó mert azt mondja "I believe I can fly!". Szóval ezek a mesélő képek számomra.

  VálaszTörlés
 6. köszönöm szépen a véleményeket!

  Mercutio_: a 3. képen jobban látszik az üveg mögötti alak. az általad ajánlott képen is próbálkoztam ezzel, de azon nem annyira jött ki jól. azért nagyon köszönöm, hogy foglalkoztál vele! jó lenne, ha jó lenne (hozzá a kép). ;)

  lesznek majd még mindenféle flikk-flakk-mentes színes fotográfiák is! :)

  VálaszTörlés
 7. Szia! :-)
  Nekem mind tetszik, különösen a 2. 3. 5.

  VálaszTörlés
 8. Akkor én leszek a kakukktojás, mert nekem az első tetszik a legjobban. És azutolsó egy jobb oldali vágással. Egyébként nagyon jók így az árnyékkal kettőzve.

  VálaszTörlés