2010. január 10., vasárnap

Inspiráció 2010.01.10

Ma egy fotó kiállításon személyesen megismerhettem Pék Zolit, akinek a fotóit régóta szeretem. Különösen a budapesti sorozata hagyott nyomot bennem (fekete-fehér képei között találjátok). Most éppen a weboldalát böngészem és úgy gondolom ezt Nektek is látnotok kell. ;)

12 megjegyzés:

  1. Nagyon jó képei vannak,tényleg inspiráló,ugyanakkor elgondolkoztam azon,amiről már több pesti fotóssal is beszélgettem.
    Egy Pesten élő fotósnak,vagy egy nagyvárosban,illetve,akik megtehetik,eljutnak szép nagy városokba,sokkal több lehetőségük van.Én kimondottan szeretem az épületfotókat,és Zolinak nagyon jók vannak.Egyáltalán nem firtatom tudását,jó képeit,nehogy félre érts,csupán leírtam amit gondolok.
    Ha egy évben kétszer eljutok fél napra Pestre,majdnem felér egy orgazmussal!:)
    Kecskemét szinte összes utcáját végigjártam már párszor!:)
    Persze téma mindig van,azt mondják a nagyok!:))
    Szép fényeket!

    VálaszTörlés
  2. Egyrészt igaz, hogy itt Pesten vannak "lehetőségek" a fotózásra, másrészt jó fotós kell, aki meglátja a témát és ügyesen megkomponálja. Zoli szerintem ilyen fotós. És közben arra is gondolok mennyi semmit mondó kép van fenn pl a Flickr-en. Tehát szerintem igaz, hogy jó fotós kell az ilyen képekhez, nem elég a téma. Például én is itt élek Pesten, de láthatóan nem használom ki ennyire jól a lehetőségeim.

    Kecskemét? Én kecskeméti születésű vagyok! Kicsi a világ! :) Kb. két hetente hazajárok hétvégére, egyszer ha van kedved, beszélgethetnénk egyet vagy akár közösen kereshetnénk valami díjnyertes fotónak való témát. ;)

    VálaszTörlés
  3. A világ tényleg kicsi, sőt még annál is kisebb, mert Mónika barátném is kecskeméti. :D

    VálaszTörlés
  4. János: csak nem az a Huszár Mónika, akinek a blogját Rajtad keresztül találtam meg? Mert ha igen, lesz egy kecskeméti blog találkozó is. :)

    A mai kiállításon is megismertem egy kecskeméti fotós urat. :)

    VálaszTörlés
  5. Persze,nem vitatom az Ő érdemeit,nehogy félre értsd!!!
    A találkozóban természetesen szívesen benne lennék!

    VálaszTörlés
  6. Nem értettem félre! ;)
    Akkor alkalmasint megejtjük azt a találkozást! Örülök! :)

    VálaszTörlés
  7. Ezek szerint ráhibáztam. :)

    Februárban tervezem, hogy szeretném személyesen is megismerni azokat a kedves látogatóimat, akiket eddig csak virtuálisan sikerült. Eddig csak Budapestben gondolkodtam, de akkor lesz egy kecskeméti is. Persze csak ha van kedvetek. Segítek: én örülnék. :)))

    VálaszTörlés
  8. Pék Zoli képeit régóta imádom, egy jó időre eltűnt a szemem elől, aztán a Látókörön nemrég rátaláltam. Viszont a honlapját még nem ismertem, így örülök, hogy most lesz alkalom végignézni :)

    VálaszTörlés
  9. Este még csak a budapesti sorozatot sikerült átismételnem, de az nagyon jó volt. És nem is akarom átfutni, hanem ráérősen, nyugisan végignézni. Közben legalább megpróbálom összefoglalni a vendégkönyvébe írandó gondolataim.

    Amúgy nagyon vicces, de ma hazafelé teljesen véletlenül ismét összefutottunk a metróban. Ha más mondaná, nem hinném el. :)))

    VálaszTörlés
  10. Én is örültem a Péterrel való találkozásnak, jó megismerni személyesen is azokat, akikkel a kibertérben találkozunk :). Valamikor tényleg lehetne egy iszogatós-beszélgetős találkozás.

    VálaszTörlés
  11. Ááá, most nézem, hogy Te vagy az Zoli?! :) Ez a kibertér sok meglepetést rejt! :)

    Lesz iszogatós, beszélgetős, kellemesen eltöltős este. Remélem jössz máskor is a blogra és akkor értesülni fogsz róla. Olyan február magasságára gondoltam.

    Köszi a látogatást! Még nézegetem a honlapod, képeid és a kellő pillanatban írok a vendégkönyvedbe. Mindenképp! ;)

    VálaszTörlés