2010. január 3., vasárnap

Tessék vigyázni, az ajtók záródnak!hamarosan kezdetét veszi a nagy utazás! :)

11 megjegyzés:

 1. Jópofa kompozíciió, szépek a tónusok.

  VálaszTörlés
 2. köszönöm szépen a hozzászólásokat!

  a kérdéseitekre hamarosan megkapjátok a választ! addig is egy kis titokzatosság elkel a Néma tartományon. úgy izgalmasabb lesz! remélem. :)

  VálaszTörlés
 3. Tetszik, gondolkodtam, hogy kéne e nekem egy kis rész bentről is (alul) a teljes hangulathoz de nem jutottam dűlőre magammal :)

  VálaszTörlés
 4. Igazad lehet, ha belülről is szeretnél látni valamit, Zsuzsi. Viszont sajnos nincs. :) A házat a kéményekkel fontosabbnak tartottam a fényképezés pillanatában. Aztán ennyi fért bele a 16mm-be. Örülök a véleményednek! Köszi!

  VálaszTörlés
 5. nekem nem hiányzik semmi belöle (vagy még nem látom). úgy érzetem magam, mintha ott állnék a vonat ajtajában és hallanám, hogy "tessék vigyázni...." csak rövid ideje látogatlak és nagyon kíváncs vagyok, hová mész....

  VálaszTörlés
 6. Hamburgfoto: köszönöm a véleményed! örülök, hogy leírtad! remélem érdekesnek fogod találni ami ezután jön. :)

  VálaszTörlés
 7. nekem egy kicsit túl szimmetrikus, még nem vette kezdetét az utazás...én türelmetlen vagyok, induljon, s mozduljon valami el....! De hát végül is még csak a 'tessék vigyázni' állapotában vagyunk :) Remélem érdekes és kalandos lesz az út, sok tapasztalással!

  VálaszTörlés
 8. Mónika: nagyon érdekesek a gondolataid!!! igen, szimmetrikus. még uralkodik rajtam a "merev rend". :) csináltam egy-két "mozgalmasabb" fotót is, csak nem sikerültek igazán jól. úgyhogy maradt ez az állókép!

  remélem nem fogtok csalódni az utazásban. :)

  VálaszTörlés