2009. augusztus 19., szerda

Felhők felett sétálók

7 megjegyzés:

  1. áááá ez nagyon jó! a döntés is jó benne, meg tele van néznivalóval!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik! Remek kép lett, megérte a viaskodást a biztiőrrel!

    VálaszTörlés
  3. Jó lett, van benne dinamika!
    Folyton valahová tovább kell, hogy vándoroljon a tekintet.

    Pihe: Eszerint Peti lenyomta a security-t?:D

    VálaszTörlés
  4. neeeem, békeszerető ember vagyok. :)

    a történet, amit Szabolcsnak meséltem tegnap. "ma a West End előtt fotóztam. Elég sokat kattogtattam, elég sokáig. Nem is nagyon voltam a WEC közelében a telének hála. Olyan 100-150 méterre lehetett. Egyszer csak odajön egy fiatal biztonsági őr és kérdezi, hogy mit csinálok. Mondom fotózok. Tükröződést, embereket, ilyesmit. Mutatom is neki. Azt mondja, hogy ezt nem lehet. Mondom, nem látom kiírva sehova, hogy ne lehetne. Azt kérdezi saját célra lesz? Mondom persze. Meg a Pajtásoknak PS gyakorlásra - gondoltam magamban. :) Azt mondja, hogy akkor OK. Meg, hogy a főnökétől lassan már sehol se lehet fotózni a WEC közelében. Kicsit panaszkodott nekem és elsétált. Azt nem árultam el, hogy a blog.csorge.hu -ról tudom, hogy a WEC-nél nem lehet fotózni. De nem is a WEC-ben voltam!!! :) Szerencsém volt, alapvetően rendes srác volt. Ahogy Rivera írta a blogodon, ilyen biztonsági őrök is vannak."

    VálaszTörlés
  5. Nem az első, hogy valakitől azt hallom, hogy ezekben a hodály bevásárlóközpontokban nem hagyják az embert fotózni, persze tábla kitéve nincs, innentől kezdve az őr vérmérsékletétől, kedvétől, esetleg a rábeszélőképességünktől függ a dolog. :)
    Jó nézőpont, a kép aljával még barátkozom. :)

    VálaszTörlés
  6. köszi Zsuzsi! szerintem így az aljával együtt izgalmasabb, mint ha csak a felső rész lenne. csináltam pár olyan képet is, ahol nincs az alja és számomra unalmasabbak. ráadásul ha nem lenne az alja, akkor nem sétálhatnának a felhőkön. :)

    VálaszTörlés
  7. Szép,sokrétegű fotó.Remek absztrakt

    VálaszTörlés