2009. július 23., csütörtök

Inspiráció 2009.07.23.

"Inspiráció" címmel indítanék egy poszt sorozatot. Mindig megörülök, ha olyan képet találok másoknál, amik tetszenek. Akkor meg még jobban, ha egy egész galériát látok tele nagyszerű képekkel. Ebben a poszt sorozatban ezeket szeretném megosztani Veletek. Bár ugye ízlések és pofonok, de hátha találkozik az ízlésünk. ;)

Első ajánlatom Tibi11 nick nevű Arénás fotóstárs fotóira esett.
KLIKK IDE A GALÉRIA MEGNYITÁSÁHOZ!

6 megjegyzés:

  1. Ez egy nagyon jó ötlet pajti, esetleg ha konkrét fotóra is inspirál valaki, akkor azt is oszd meg velünk (velem előfordul olykor ez az eset)!
    Mert így egy olyan kedvencek szerűség "csak" a dolog... szóval fejtsd ki mire inspirál meg miért... vagy ne fejtsd ki... azt csinálsz a blogodban amit akarsz :D :D

    VálaszTörlés
  2. Ilyen ajánlásokkal eddig is "untattam" levélben másokat. Ezentúl ez lesz a formája. Plusz oldalt a blog ajánló és a linkajánló. :)

    Tibi11 fotói számomra azért tetszenek, mert nem az agyonfotózott témákat húzza elő sokadszorra, hanem kreatívan fogja meg amit lát. Merthogy témái is vannak a képeinek (ami sajnos elég ritka a netes kép dömpingben). Nem csak véletlenül sikerülnek jól a fotói, hanem tudatosan meglátja és kreatívan lefotózza, amit szeretne. Hangulatosak, érdekesek a képei! Nagyon egyszerű témákból is érdekeset tud kihozni. Ez inspirál engem, hogy én is meglássam magam körül az egyszerű dolgokban a szépet, érdekeset.

    Pont arról beszélgettünk Szabolccsal és Lacival a múltkori sörözésen, hogy nekem nagyon nem tetszik, hogy komolyabb fotós tudással rendelkező emberek (tehát nem lelkes kezdők!) unalmasabbnál unalmasabb kattintásokkal, átgondolatlan, kompozíció és kreativitást nélkülöző képekkel árasztják el a netet. És ebben a nagy számú fotó özönben bizony elveszik az igazán jó. Megmondom őszintén nagyon sajnálom az időt tölteni a fotók átlapozásával. És el is unom! (megj.: nem tartom magam senkinek a fotózás terén, de remélem azért annyi önkritikával rendelkezem, hogy nem akarom másokkal megosztani a fényképezőgépemen lévő összes kattintásomat.)

    Ezekkel a posztokkal az általam felfedezett és véleményem szerint értékes fotókra szeretném felhívni a figyelmet. Remélem érdekesnek fogjátok tartani Ti is ezeket a munkákat. Én is szívesen veszek ajánlásokat!

    Ha lesz véleményem valamiről, persze megírom azt is. De a blogon inkább beszéljenek a képek. Ezért lett "Néma tartomány". Kevés rizsa, inkább fotók. Vizuális élvezetek (remélem). :D :D :D

    VálaszTörlés
  3. köszi, valami ilyenre gondoltam!

    értem én ezt a néma tartományos dolgot... de azért csak jó így tudni mellé a gondolatot is, jó komiban is! :D

    VálaszTörlés
  4. "komiban". szoknom kell még ezt a blogírós dolgot. :D :D :D

    VálaszTörlés
  5. Tibi tényleg nagyon jó képeket csinál, egyszer jöhetnél talira, és akkor találkoznátok, hiszen Tibi mindig eljön. :)

    VálaszTörlés
  6. Hello :) Péter, köszi, megtisztelsz h ajánlottál blogodban! További szép fényeket :)
    jaaa és tényleg jönni-jönni találkozóra, egy kis beszélgetés, sörözés mindig jól jön.
    Üdv, Tibi

    VálaszTörlés