2009. július 22., szerda

Egy hét az Őrségben9 megjegyzés:

 1. Mindkét kép hangulata nagyon tetszik, az elsőnek igazi vidéki feelingje van, a másodiknál pedig szépen kihasználtad a mélység-élességet és a tükröződést. Kérünk még. :o)

  (Itt szeretnék hangot adni megdöbbenésemnek, miszerint a blog címe nem "Off", de majd a Pajtásokkal azzá tesszük. Hajrá Péter!)

  VálaszTörlés
 2. Hát, Indig Laci egyelőre nem fogja szétoffolni a beszélgetést, mert nem sikerül hozzászólnia. Tudnátok segíteni, hogy google vagy más account nélkül hogy a legegyszerűbb kommentelni?

  addig is ide kopizom a nekem írt levelét, mert szívemet melengetik kedves szavai, amelyeket le kell jegyeznem magamnak rosszabb napokra. :D

  Gratula !
  Ezt fűztem vóla hozzá :Az első kép maga a "képi valószinütlenség", amikor nincs ésszerű magyarázat a látottakra.Gondolok itt a rácsra aggatott virágra. Nagyon jó !
  A másik egy jól sikerült ismerős téma.
  Még, még !!

  VálaszTörlés
 3. szia Peti,

  ideértem én is végre, örülök, hogy végül nem nekünk kell csinálnunk a blogodat, hanem önként és dalolva sétáltál bele ebbe a...

  a képeket már méltatták a fiúk, igazuk van és hajráhajrá!

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a hozzászólásokat! Nem is offoltátok szét a posztot. Rendesek vagytok! :)

  VálaszTörlés
 5. A harmónikás a háttérban mindent visz nálam!!

  VálaszTörlés
 6. Mercutio_: űrköszi a látogatásod és a véleményed. hogy találtál rám? :)

  VálaszTörlés
 7. Fedőnevem Holmes:)
  pihe-->index/fotózás szeretete

  VálaszTörlés
 8. Mindent értek! Tudtam, hogy minden mindennel összefügg. :) Látom Te az a fajta érdeklődő, nyitott szörfölő vagy, aki végigbogarássza a linkeket. :) Köszönöm mégegyszer a látogatást! Gyere máskor is!

  VálaszTörlés