2009. július 28., kedd

Erkély jelenet

8 megjegyzés:

  1. na Peti, ez pl. pont olyan "megnemértett" de ettől jó :)
    itt látom az inspirációt abból az irányból

    VálaszTörlés
  2. ejj, akkor jó nyomon járok a "megnemértett fotósság" felé?! :D :D :D köszönöm a kommentet!

    a többieknek, hogy ne beszéljünk rébuszokban: ma meséltem Juice-nak, hogy Kálló Péter a kedvenc fotósom (www.kallopeter.com). számomra olyan hangulatokat hordoznak a képei, hogy csak ránézek és "átélem". elég egy részlet, elég egy kis fény, árnyék. nekem az a legmagasabb szint, amit Ő művel. én is olyasmi hangulatokat szeretnék fotózni. valahogy úgy, ahogy ő. persze másként, ahogy én. :) sokat kell még tanulnom! :) Péter, ha ezt esetleg olvasnád, tiszteltetlek innen a blogról. :)

    VálaszTörlés
  3. A megnemértettséghez....
    1. lehetőleg ne vágd le a füled (Van Gogh)
    2. sokat ne járj bordélyházba sem,mert szifiliszes leszel (Touluse Laoutrec)


    :-)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem a jó úton haladsz a hangulatok átadásához. Bátorkodtam végignézni a streamedet pár napja és tényleg azt érzi az ember, hogy tapinthatóak az érzések. "Nagyon átjön", hogy trendin fogalmazzak. :o) Akinek van érzékszerve ehhez, annak a szemében soha nem leszel majd meg nem értett.

    (És igen. Kálló Péter nagyon ott van a szeren, de ezt már mi is megbeszéltük. :o))

    VálaszTörlés
  5. Tényleg jó kép, bár ez nem aratna akkora sikert szerintem, mint a másik, mert ez inkább egy elkapott hangulat, ami vagy átjön valakinek, vagy nem. kicsit sajnálom azokat az alsó belógó fákat, talán jobb lenne nélkülük, bár nem vagyok benne biztos. :)

    VálaszTörlés
  6. Szép hangulat a hosszú árnyékokkal :)

    VálaszTörlés
  7. G@besz: a bordély házat is meg kell ígérni? :D :D :D

    Pihe Pajti: örülök, hogy átment a kép Számodra. :) És köszönöm kedves szavaid a "munkásságomat" illetően. :)

    Zoli: igen, igazad van. Ez csak egy elkapott pillanat. Mondjuk ha a jobb oldali erkélyen is állna valaki, ill. a fenti erkélyen is jellemzőbb jelenet lenne, akkor lenne a tuti. Akkor talán feltenném véleményeztetni. Ezt a blogot pont azért hoztam létre, hogy itt azért meg tudjam osztani másokkal a gyengébb fotóim is.

    Zsuzsi: nagyon köszönöm! Kedves vagy! Én meg szégyellem, hogy az Arénán Téged nem említettelek meg! Majd helyre fogom hozni valahogy! ;)

    VálaszTörlés
  8. Te nehogy ebből problémát csinálj! :) Kell egyet mosolyogni rajta, aztán annyi. :)

    VálaszTörlés