2009. július 24., péntek

Két világ közt


6 megjegyzés:

  1. Szentendrén készült idén nyáron, ahol összefutottam Weisz Ferenc Pentaxos Pajtással. Neki is Pentax lógott a nyakában, nekem is. Nem ismertük egymást, de egy kölcsönös mosoly után szóba elegyedtünk, majd kisvártatva beültünk a Duna korzón egy sörre. Úgy beszélgettünk, mintha régi ismerősök lennénk. Miután legurítottuk a sörünket, együtt folytattuk a fotós sétát témára vadászva. Feri kölcsönadta az 50mm-es manuális Chinon objektívét. Azt próbálgattam és akkor sikerült elcsípnem ezt a képet a temető kapujánál. Ha jobban megnézzük, technikailag korántsem tökéletes, mégis szeretem ezt a képet. Talán Nektek is tetszik. A címén még gondolkodom. Ha van ötletetek, örömmel veszem azt is!

    Örülök, hogy megismertelek, Feri! Köszönöm a kölcsön objektívet! Ez a kép a Tiéd is kicsit! Fogunk mi még együtt fotózni! ;)

    VálaszTörlés
  2. Nekem magyon tetszik ez a kép, olyan mint egy kapú a világok között és most nem a temetőre gondoltam. A tehnikáhóz nem értek de ezt olyan képnek látom aminek minden részlete fontos és ugyanakkor nem zavaró. Remek meglátás és kivitel !

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Laci! Ez a "világok között" jó cím! Ha más Pajtásnak nem lesz jobb ötlete, akkor én ezt megszavazom. És akkor egy kicsit a Tiéd is lesz! Ferié, a Tiéd és az enyém + mindenkié, akinek tetszik! ;)

    VálaszTörlés
  4. Én mondtam hogy ez egy nagyon jó kép! Nem is értem, hogy miért rejtegetted eddig. Továbbra is nagyon tetszik! (A cím is.)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, Szabolcs! Meggyőztél, hogy ne rejtsem el a képet! Hálás vagyok ezért (is)! ;)

    A címet pedig nagyon köszönöm Lacinak! Módosítottam a poszt címében is.

    VálaszTörlés