2011. március 3., csütörtök

Matchbox-ok

6 megjegyzés:

  1. Pont a napokban gondolkoztam azon, hogy vajon mitől változott meg a látásmódod? Szerintem más felfogásban fényképezel (vagy) válogatsz az utóbbi időben..
    Nekem tetszik ez az irány.

    VálaszTörlés
  2. Szia Zoli!

    Köszi szépen a kommented! Nagyon örülök, hogy leírtad! Igazad van! Talán most kezd alakulni a látásmódom igazán. Sokat kísérletezek. Mindig is az olyan fotók tetszettek, amik megérintettek. Nem feltétlen tökéletesek, de hangulatuk van, mesélnek. Kicsit unom a divatos témákat, ezerszer látott helyszíneket, témákat, nulla kreativitással.

    Sokat nézelődöm másoknál. Vannak, akik nagy hatással vannak rám. Nem szégyellem bevallani, hogy magamban igyekszem kielemezni a fotóikat, hogy vajon miért is jó. Próbálom ellesni, utánuk csinálni. (Őszintén mondom Hozzád is szívesen járok nézelődni, "megfigyelni".)

    Rengeteget lehet még fejlődnöm mind fotózásban, mind utómunka terén. Az is segít, hogy társamul szegődött egy ultrakompakt, ami mindig nálam lehet. Ráadául közvetlen fekete-fehérben látok vele és az eredmény is rögtön ff.

    Persze biztosan lesznek majd másmilyen fotóim is, amit azért szívesen megmutatok, de valami ilyesmi irányt szeretnék erősíteni, mint amit az utóbbi időben látsz tőlem.

    Gyere máskor is, kíváncsi vagyok a véleményedre (akár pozitív, akár kritikusabb)!
    Péter

    VálaszTörlés
  3. Mintha egy játészőnyeg részlete lenne, valahol egy ki szoba sarkában. Míg a kocsik mozdulatlan állnak, a kissrác békésen alszik...

    VálaszTörlés
  4. Cím is :)
    Ugyan én már mondtam, de még mindig úgy van, hogy egyre jobbak... :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi, Zsuzsi! adta magát a cím, meg a fotó. :)

    VálaszTörlés
  6. Ugye milyen jó, ha ott van állandóan az emberrel egy kis gyösz!?

    A stílusod pedig kezd méginkább "Zsákaipetis" lenni, ha lehet ezt még fokozni egyáltalán:) (Letisztultabb lett még a korábbiakhoz képest is)

    VálaszTörlés