2011. február 26., szombat

A híd alatt

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép kép, tetszik az ív, a hangulat, hogy nagyon nem innen és nem így szokták fényképezni a helyet. (a másik oldalon egyszer én azt a kis kerek valamit a jobb alsóban fényképeztem le árvízkor. :) )

    VálaszTörlés
  2. az az igazság, hogy csak úgy simán, hétköznapi módon is megcsináltam. :) és csak az a szerencsétek, hogy van némi egyéb munícióm, így nem is untatnálak már azzal a fotóval Benneteket. :)

    majd meg fogom keresni azt a fotód, mert kíváncsi vagyok rá. ha esetleg olvasod ezt a megjegyzésem és tudsz egy linkkel segíteni hol találom a fotód, megköszönöm!

    VálaszTörlés
  3. Engem spec azzal sem untatnál. :)

    Itt megtalálod:
    http://zsufotoblog.blogspot.com/2009/07/meg-mindig-arviz.html

    :)

    VálaszTörlés
  4. köszi szépen a segítséget! nagyon régen láttam ezeket a fotóid! kb egy időben, akkor indítottuk mindketten a fotó blogunkat, amikor az a fotód készült. :) most, hogy így kielemeztük ezt a kis "kunkort", azt tervezem, ha már ilyen jól mutat, hogy később majd még beleveszem a kompozíciókba ha éppen arra járok és fotózok... :)

    VálaszTörlés
  5. Nem láttam még ilyen nézőszögből ezt a helyet. Az ív szépen vezeti a tekintetet, a középtér meg kellően érdekes. Tetszik nagyon.

    VálaszTörlés