2011. január 14., péntek

Ráérős reggel

5 megjegyzés:

 1. Nem volt időm a héten egyáltalán és eddig csak csendben és sietségben néztem az újdonságokat, de azt kell mondjam, szárnyalsz mostanában, egyre jobb képek kerültek fel itt is- máshol is.
  Ez például nagy kedvenc számomra, az ilyen jellegű fotók mindig is igen kedvemre valóak voltak, utca, hiteles elkapott pillanat, ff, az olvasás, mint téma eleve, s itt még egy kutya is a hab a tortán, szóval klassz nagyon. A testtartás, keresztbe tett lábak, szemüveg, szóval van itt minden.

  VálaszTörlés
 2. A kutya póz és fejtartás is megér egy misét! :)

  VálaszTörlés
 3. Zsuzsi: köszi, kedves vagy. lesz még egy újság olvasós fotó. Hajtmanszki Zoltán "On reading" / Az írástudó c. sorozatát juttatják eszembe a saját fotóim (ha lehetek ilyen pimasz), amit Te ajánlottál:
  http://www.hajtmanszkizoltan.hu/www.hajtmanszkizoltan.hu/AZ_IRASTUDO.html

  János: korábban volt már fenn eegy másik verziója is a fotónak (http://nematartomany.blogspot.com/2009/08/raeros-reggel.html), de az még távolabbról mutatja a szereplőket. A kutyusra koncentrálva sajnos nem készült fotó. Bár így utólag érzem, hogy kellett volna. nem vagyok tökéletesen kibékülve ezzel a vágással, ennek ellenére kedvelem a fotót, mert van egy hangulata.

  köszönöm szépen a véleményeteket!

  VálaszTörlés
 4. nagyon szeretem az ilyen fotókat. na és persze a ráérős reggeleket :-)
  aranyos páros a bácsi és a kutya. klassz pillanatot kaptál el

  VálaszTörlés
 5. Az éber kutya és az olvasásba elmerülő gazdi is jó kontrasztot képez.

  VálaszTörlés