2010. július 10., szombat

Üzenet by Lufi

4 megjegyzés:

  1. Van egy hangulata az ilyen feliratoknak, még akkor is, ha élesben látva nem szoktam örülni nekik. Nemrégiben vonattal tértem haza egy osztálykirándulásról, és láttam hasonlókat magam is. Miután vagy 25 éve nem jártam vasszekérrel, külön élmény volt Szilvásváradról hazatalálni mintegy 4 óra alatt. :D Ennek az útnak az utolsó képét láthattad a blogomon az imént.

    VálaszTörlés
  2. egyetértek János, van hangulatuk! Agárdra odafelé pl egy ilyen bőrülésesen mentünk tömve, légkondi nélkül, visszafelé viszont légkondis, modern, tiszta járattal. az utóbbi jövőjében reménykedem. remélem az utókor egyre kevesebb ilyet fog látni és a képem történelmi jelentőségűvé válik. csak egy fotó a 2010-es MÁV ülés állapotokról. :))))

    VálaszTörlés
  3. Én is úgy vagyok vele mint János, hogy szoktam azért morogni az ilyenekért, de persze mint meglátás attól még nagyon jó..hangulatfokozókánt lehet belekomponáltma volna azt a megvágott ablakot, annyira tipikus az is. De lehet hogy az úgy már nagyon más lenne..

    VálaszTörlés
  4. igazad lehet a kompozícióban Zsuzsi! nem mentegetőzésként írom, de úgy készült, hogy tömve volt a vonat és belül ültem az ablak mellett. a fix 50-essel ez volt a legtöbb, amit arról a helyről komponálni tudtam (így is érdekes pózt vettem fel :)). illetve készült egy ferde változat is, de az nagyon nem tetszett itthon. egyszerű kis képnek gondolom (ezt is), amit nem kell túlságosan komolyan venni. ;)

    VálaszTörlés