2010. május 1., szombat

Fotósoldalak.hu

Biztosan sokan ismeritek Kerekes Zsuzsi blogját. Aki nem ismerné, annak mindenképpen ajánlom a meglátogatását! Igazi fotós élmény! (Zsuzsi, ne pirulj! :))

Ez a bejegyzésem pedig Zsuzsi által létrehozott és üzemeltetett Fotósoldalak.hu vadi új site-ot hivatott megreklámozni azoknak, akik nem olvasták volna ezen bejegyzést. :) A magam részéről üdvözlöm az oldal létrejöttét és sok sikert kívánok az üzemeltetéséhez. Ha gondoljátok, Ti is megreklámozhatjátok a fotós ismerőseitek körében, ill. Zsuzsi várja a fotós oldalakra mutató linkeket, fotós témájú híreket, eseményeket, stb. A gratulációkat és virágcsokrokat pedig itt kéretik elhelyezni. ;)


És egy szolgálati közlemény: a blogom nem szűnik meg, csak most pihen. :) Az utóbbi időben más területeken töltődöm és nem erőltetem mindenáron a fotózást. Ennek következtében nem is nagyon van publikálásra érdemes fotóm (amik vannak teljesen hétköznapi családi és élmény fotók). Amint lesz valami, jelentkezem! Köszönöm mindenkinek az érdeklődést. A néma tartomány élt, él és élni fog! Csak most tényleg néma. :) Akik nagyon ki lennének éhezve a fotóimra :), azoknak ajánlom a jobb oldali sávban a "Fotóim" alatti linkeket. Vadi új formában, a régi fotóim. :)

3 megjegyzés:

 1. Huhh, jól van, már kezdtem aggódni, de megnyugtattál.

  VálaszTörlés
 2. Egyrészről ezúton is köszönöm szépen! :)
  Másrészt kutattam a "fiók mélyén" és olyan újdonságokat találtam mint a "Ráérős reggel", "Ősz húrja" és "Érintés", mindhárom remek és nagyon szép kép.
  Illetve jó volt újra látni a "Lesben" c. képed, amit nagyon szeretek. :)

  VálaszTörlés
 3. Zsuzsi: köszönöm szépen! örülök, hogy benéztél a fiók mélyére. másrészt pedig nincs mit. :)

  VálaszTörlés