2010. február 26., péntek

Busójárás 2010

3 fotót kiemelek a rohanó embereknek, a ráérősek viszont egy 36 képből álló albumot is végig lapozhatnak. A képek első felén a busók házról házra járását láthatjátok, a második részben pedig a felvonulásba, máglya égetésbe kaptok bepillantást.







Mohács, 2010. február 15-16.
2010.03.06. - 40 fotóm felkerült a busójárás.hu oldalra. Olyanok is, amiket itt nem láthattok. Ajánlott böngésző: Firefox

2010. február 19., péntek

Blogtalálkozó - 2010. febr. 25.



Sok szeretettel várok mindenkit a fenti időpontban, a fenti helyen. :)
Az én nevemre van foglalva az asztal.
Ha bárki eltévedne, a számom: CEN-ZO-RED (utólag) :)

Akik jelezték, hogy jönnek (linkekkel, hogy fel lehessen készülni egymásból): *

* Ha esetleg valaki mégsem tudna jönni, kérem jelezze.

2010. február 5., péntek

Közvéleménykutatás - blogtalálkozó

Kedves Látogatóim!

Sok szeretettel meghívlak Benneteket az első budapesti blogtalálkozóra. A találkozó célja, hogy kilépjünk a "felhőből" és személyesen is találkozzunk.

Február utolsó hetének valamelyik hétköznap estéjére gondoltam. Első lépésben EZEN AZ OLDALON légyszi írjátok be a neveteket és jelöljétek be azokat a napokat, amikor alkalmas lenne számotokra a találka. Több napot is bejelölhettek. Az a nap nyer, ahol a legtöbb szavazat lesz. A szavazást. febr.18-án este zárom le, akkor eldől az időpont. Természetesen ezután is lehet jelentkezni, csak írjatok ide egy kommentet a bejegyzés alá.

A helyszínre szívesen veszek ötleteket. Ha nem mondotok, akkor önkényesen határozom meg. :) Ha a megjelölt hét nem alkalmas valakinek, kérem jelezze egy komment formájában. Ha sokak mondják, hogy inkább más hetet lőjjünk be, arról is lehet szó.

Remélem van hozzá kedvetek! Mindenkit szeretettel várok! "Read-only" látogatókat is! :)

2010. február 3., szerda

Életjelek


két szánkóhoz két védőital dukál :)